Rólunk - hitvallásunk

A Szülőtámogató.hu megalakításával célunk az, hogy olyan segítséget nyújtsunk szülők – és akár nagyszülők – számára, amelyek a hétköznapi gyermeknevelési helyzeteket megkönnyítik. Szakemberek számára is jól hasznosítható, hiánypótló anyagokat nyújtunk és támpontokat adunk az eligazodásban. Szeretnénk segíteni abban, hogy kész mintákat kapjanak, hogyan kezelhetik a korosztályos kihívásokat, bízva abban, hogy azok szemléletformálásra ösztönzők.

Gondoljuk, hogy a készségeink fejleszthetőek annak érdekében, hogy jobb szülők legyünk. Jól érthető anyagokkal, használható segédletekkel és bevált trükkökkel támogatjuk a szülőket abban, hogy bemutassuk a lehetséges jó gyakorlatokat. Repertoárt kínálunk a bántalmazás, mint fegyelmezési eszköz helyett.

Ismerj meg minket!

Takácsné Mandics Gabriella

2013 óta a Zuglói Család- és Gyermekjóléti Központ pálya- és munka tanácsadója, valamint iskolai és óvodai szociális munkás. Képzési vezetői mesterszakos diplomával rendelkezik, mely lehetőséget és teret biztosít számára, hogy a szülőket komplex módon támogassa gyermekükkel kapcsolatban a képzési rendszerben való eligazodásban.

Tóth-Varga Eszter

Projekttapasztalatával, pénzügyi és gazdasági területeken szerzett tudásával és lelkesedésével kapcsolódott be a szülőtámogató.hu projektbe, 2021 év elején. Közreműködik nemcsak az anyagok létrehozásában, hanem a szakmai munkában is aktívan részt vesz.

Horváth Antónia

Horváth Antónia több éve gyermekvédelmi területen dolgozik , ezek mellett felnőtt pszichodráma vezető-jelöltként csoportokat vezet, illetve mentálhigiénés szakemberként egyéni segítői folyamatokban támogatja a hozzá fordulókat.